Ładowanie

Wstęp

Produkujemy dziennie 1 000 ton mięsa drobiowego, a nasze zdolności ubojowe to ok. 3 mln ptaków na tydzień. Ale nie tylko ilość jest dla nas istotna. Naszym priorytetem jest przede wszystkim jakość i bezpieczeństwo produkowanego przez nas mięsa, czego dowodem są liczne certyfikaty, m.in. IFS, BRC i QS.

Jest to efekt zintegrowanego procesu produkcji, dzięki któremu możemy śledzić pochodzenie ptaków, karmionych paszą Wipaszu i kontrolowanych przez wyspecjalizowany serwis weterynaryjny.

Nie bez znaczenia jest również fakt, że nasze zakłady w Mławie oraz Międzyrzecu Podlaskim są jednymi z najnowocześniejszych zakładów drobiarskich w Europie.

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o nie korzystanie z naszej witryny.