Filarem bezpieczeństwa wytwarzanych przez nas produktów jest System Integracji Pionowej, pozwalający na kontrolowanie każdego etapu produkcji, od pola do stołu konsumenta. Dzięki temu każdy kilogram naszych produktów jest w pełni weryfikowalny.
Mięso drobiowe produkujemy zgodnie z filozofią zrównoważonego rozwoju i poszanowania dobrostanu podczas chowu.
Nasze zakłady drobiarskie to jedne z najnowocześniejszych obiektów tego typu na świecie. Posiadamy status zakładów referencyjnych dla firm Meyn i Ishida – światowych liderów technologii dzielenia i pakowania mięsa drobiowego.
Dzięki zupełnie odmiennej specjalizacji naszych dwóch zakładów drobiarskich możemy dopasować się do niemal każdej, najbardziej wymagającej specyfikacji klienta.
Zakład Drobiarski w Mławie dedykowany jest do obsługi klientów sieciowych w całej Europie oraz produkcji dań typu Ready to Cook, marynowanych produktów grillowych i szaszłyków. Strategicznym przeznaczeniem Zakładu w Międzyrzecu Podlaskim jest obsługa klientów B2B i HoReCa oraz produkcja convenience – produktów poddanych pełnej obróbce termicznej.