Mięso drobiowe

  1. Strona główna
  2. Mięso drobiowe

Filarem bezpieczeństwa wytwarzanych przez nas produktów jest System Integracji Pionowej, pozwalający na kontrolowanie każdego etapu produkcji, od pola do stołu konsumenta. Dzięki temu każdy kilogram naszych produktów jest w pełni weryfikowalny.

Mięso drobiowe produkujemy zgodnie z filozofią zrównoważonego rozwoju i poszanowania dobrostanu podczas chowu.

Nasze zakłady drobiarskie to jedne z najnowocześniejszych obiektów tego typu na świecie. Posiadamy status zakładów referencyjnych dla firm Meyn i Ishida – światowych liderów technologii dzielenia i pakowania mięsa drobiowego.

0000
ton
mięsa drobiowego dziennie
0000
ton
produktów convenience miesięcznie
00%
produkcji
stanowią elementy kalibrowane i odkostnione mięso

Dzięki zupełnie odmiennej specjalizacji naszych dwóch zakładów drobiarskich możemy dopasować się do niemal każdej, najbardziej wymagającej specyfikacji klienta.

Zakład Drobiarski w Mławie dedykowany jest do obsługi klientów sieciowych w całej Europie oraz produkcji dań typu Ready to Cook, marynowanych produktów grillowych i szaszłyków. Strategicznym przeznaczeniem Zakładu w Międzyrzecu Podlaskim jest obsługa klientów B2B i HoReCa oraz produkcja convenience – produktów poddanych pełnej obróbce termicznej.

Nasze produkty trafiają do 80 krajów na całym świecie!