24.11.2023
Po 4 latach przerwy w uczestniczeniu jako wystawca, wróciliśmy na targi ANUGA, które odbyły się w październiku 2023 roku w Kolonii. Można stwierdzić, że Wipasz dokonał rewolucji na tegorocznych targach. Przede wszystkim ze względu na promocję naszej filozofii związanej z Zielonymi Fermami oraz wyjątkowe stoisko, które skupiało na sobie uwagę wielu odwiedzających z całego świata.
Od pierwszego dnia targów nasze stoisko było oblegane przez obecnych i potencjalnych klientów. Zespół sprzedażowy, marketingowy i R&D był obecny przez wszystkie 5 dni targów, a w poniedziałek i wtorek dołączyli do nas koledzy i koleżanki z działu technologii, zakupów, produkcji. Na targach nie mogło zabraknąć naszego Prezesa Józefa Wiśniewskiego oraz jego zastępcy Wojciecha Ściany, którzy zaszczycili nas swoją obecnością. Łącznie ze strony Wipasz w targach uczestniczyło 37 osób. Wszystko po to aby podzielić się ze światem naszymi pomysłami, kierunkiem rozwoju, planami i strategią, którą realizujemy od kilku lat w zakresie budowy marki Zielone Fermy i jej sprzedaży w postaci mięsa i produktów Convenience.
Założenia na targi były od początku jasne. Pojechać w możliwie największym składzie, zaprezentować się na szeroką skalę i trafić z przekazem Zielonych Ferm do maksymalnej liczby odbiorców. Śmiało można powiedzieć, że cel został osiągnięty, a ilość prawie 700 różnych klientów, z którymi odbyliśmy spotkania potwierdza jednoznacznie jak dużą prace wspólnie wykonaliśmy. Teraz czas aby jak najszybciej przełożyć nasze działania na sprzedaż i uwiarygodnić, przede wszystkim konsumentom, jak dobre i zdrowe mięso produkujemy oraz jak smaczne są produkty z linii Convenience.
Dziękujemy Wszystkim za poświęcony czas, odwiedziny i rozmowy, które przeprowadziliśmy także przy wspólnym posiłku. Mamy nadzieję, że serwowane dania Wam smakowały. Miło było Was spotkać, a w wielu przypadkach zobaczyć po raz pierwszy. Rozwijajmy się dalej razem i do zobaczenia!