Opis stanowiska:
Twój zakres obowiązków
- Opracowywanie nowych receptur produktów panierowanych, tworzenie specyfikacji produktów, projektowanie etykiet zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa
- Nadzór nad wdrażaniem nowych produktów przy uruchomieniu pierwszych produkcji
- Pozyskiwanie i testowanie nowych technologii produkcji oraz surowców
- Tworzenie niezbędnych danych do przeprowadzenia kalkulacji produktów opartych na zaprojektowanym procesie produkcyjnym
- Ścisła współpraca z Działem Produkcji, Kontrolą Jakości, Controlingiem oraz Działem Handlu
- Przeprowadzanie testów produkcyjnych dla nowo projektowanych produktów, ocena ich rezultatów oraz proponowanie efektywnych rozwiązań
Wymagania:
Nasze wymagania
- Wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresu technologii żywności, chemii lub kierunków pokrewnych
- Wysoko cenione doświadczenie związane z produkcją mięsnych produktów panierowanych
- Praktyczna znajomość prawa żywnościowego, obejmująca wiedzę o dodatkach funkcjonalnych wykorzystywanych w przetwórstwie mięsnym i surowców mięsnych (preferowane pochodzenia drobiowe)
- Bardzo dobra obsługa pakietu MS Office (zwłaszcza Excel)
- Znajomość j. angielskiego na poziomie B1-B2
- Samodzielność w działaniu, kreatywność
- Zdolności organizacyjne, rzetelność, odpowiedzialność
- Umiejętność współpracy w zespole
Naszym kandydatom oferujemy:
To oferujemy
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy
- Prywatna opieka medyczna
- Pakiet socjalny
- Karta Multisport
- Darmowe posiłki regeneracyjne
- Szkolenia i rozwój
- Wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy
- Ciekawą i pełną wyzwań pracę
- Bardzo dobre warunki pracy
- Wsparcie szkoleniowe oraz profesjonalne wprowadzenie na stanowisko pracy
- Stabilną pracę w firmie o wysokiej i prestiżowej pozycji rynkowej z dużymi możliwościami awansu