Kariera

  1. Strona główna
  2. Kariera
  3. Technolog przetwórstwa mięsa drobiowego

04.12.2024

Technolog przetwórstwa mięsa drobiowego

Opis stanowiska:

Twój zakres obowiązków

  • Opracowywanie nowych receptur produktów panierowanych, tworzenie specyfikacji produktów, projektowanie etykiet zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa
  • Nadzór nad wdrażaniem nowych produktów przy uruchomieniu pierwszych produkcji
  • Pozyskiwanie i testowanie nowych technologii produkcji oraz surowców
  • Tworzenie niezbędnych danych do przeprowadzenia kalkulacji produktów opartych na zaprojektowanym procesie produkcyjnym
  • Ścisła współpraca z Działem Produkcji, Kontrolą Jakości, Controlingiem oraz Działem Handlu
  • Przeprowadzanie testów produkcyjnych dla nowo projektowanych produktów, ocena ich rezultatów oraz proponowanie efektywnych rozwiązań

Wymagania:

Nasze wymagania

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresu technologii żywności, chemii lub kierunków pokrewnych
  • Wysoko cenione doświadczenie związane z produkcją mięsnych produktów panierowanych
  • Praktyczna znajomość prawa żywnościowego, obejmująca wiedzę o dodatkach funkcjonalnych wykorzystywanych w przetwórstwie mięsnym i surowców mięsnych (preferowane pochodzenia drobiowe)
  • Bardzo dobra obsługa pakietu MS Office (zwłaszcza Excel)
  • Znajomość j. angielskiego na poziomie B1-B2
  • Samodzielność w działaniu, kreatywność
  • Zdolności organizacyjne, rzetelność, odpowiedzialność
  • Umiejętność współpracy w zespole

Naszym kandydatom oferujemy:

To oferujemy

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy
  • Prywatna opieka medyczna
  • Pakiet socjalny
  • Karta Multisport
  • Darmowe posiłki regeneracyjne
  • Szkolenia i rozwój
  • Wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy
  • Ciekawą i pełną wyzwań pracę
  • Bardzo dobre warunki pracy
  • Wsparcie szkoleniowe oraz profesjonalne wprowadzenie na stanowisko pracy
  • Stabilną pracę w firmie o wysokiej i prestiżowej pozycji rynkowej z dużymi możliwościami awansu