Kontakt / Mięso drobiowe

  1. Strona główna
  2. Kontakt
  3. Mięso drobiowe
Świeże/mrożone/ ready to cook/grill

Kraj

Dawid Dudek
Wiceprezes Zarządu, Dyrektor Sprzedaży Dywizji Mięsnej
dawid.dudek@wipasz.pl

 

Rafał Kozłowski
Zastępca Dyrektora ds. Sprzedaży
+48 665 333 173

 

Katarzyna Tańska
Kierownik Sprzedaży
+48 601 512 120

Eksport

Kontakt w sprawie oferty

meat.sales@wipasz.pl

 

 

Michał Jeżewski
Kierownik Eksportu i Nowego Biznesu
+48 723 449 984

Convenience

Kontakt w sprawie oferty

convenience.sales@wipasz.pl

 

 

Maciej Stawicki
Zastępca Dyrektora Sprzedaży Dywizji Mięsnej
+48 725 996 608

Zakłady drobiarskie i Zielone Fermy

Zakład Drobiarski w Mławie

ul. Instalatorów 2
06-500 Mława
woj. Mazowieckie

Zakład Drobiarski w Międzyrzecu Podlaskim

ul. Siteńska 26
21-560 Międzyrzec Podlaski
woj. Lubelskie

Instytut Żywienia i Hodowli Polskiego Kurczaka/ Zielone Fermy

Kwasówka 29A
21-570 Drelów
Woj. Lubelskie